Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Nyheter

 • Scandinavian Open U20 i Karlstad 10-12 juni

  Scandinavian Open hålls i Karlstad den 10–12 juni i Sundsta Sporthall. Det blir en viktig del av förberedelserna för U20-landslaget inför deras sista ungdomsmästerskap vid U20-VM i Nordmakedonien.
 • Utmärkelser 2023-2024: Årets funktionär - Arvid Lohn

  Handbollförbundet Väst delar årligen ut utmärkelser för att hedra framstående insatser inom handbollen. En av utmärkelserna är årets funktionär. Priset har till ändamål att belöna en funktionär alternativt ett funktionärspar i Handbollförbundet Väst, som under året eller under ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande.
 • Vi söker volontärer till landskamp i Göteborg

  Den 5 juli spelar landslaget en OS-uppladdningsmatch mot Nederländerna i Göteborg klockan 18.05. Samma dag hålls bronsmatchen och finalen i European Open Championship. Vi söker volontärer för att hjälpa till vid landskampen, anmäl dig nedan.
 • Serieindelningen fastställd för säsongen 2024-2025

  Handbollförbundet Väst har fastställt serieindelningen för division 2 till U10 för kommande säsong. Justeringar har gjorts för att balansera reseavstånd och lagens önskemål. Nu börjar arbetet med att skapa spelscheman för de cirka 1200 ungdomslagen, 137 seniorlagen och 10 parahandbollslagen. Titta gärna igenom indelningen så att alla era lag finns med. Saknas något så återkom snarast.
 • Utmärkelser 2023-2024: Årets förening - HK Country

  Handbollförbundet Väst delar årligen ut utmärkelser för att hedra framstående insatser inom handbollen. En av utmärkelserna är årets förening. Priset har till ändamål att belöna förening, i Handbollförbundet Väst, som under året eller under ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration