Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Nyheter

 • För Lunds Beachhandball Club är SM i beachhandboll årets höjdpunkt

  2024 kommer SM i beachhandboll att spelas 15-16 juni i Trollhättan på Arena Älvhögsborg. Lunds Beachhandball Club kommer delta med både ett dam- och ett herrlag.
 • Domarparet om förberedelser och förväntingar inför två debuter

  Line Welin och Alice Watson har nominerats till både British Handball Super Cup i Skottland och U18 VM (damer) i Kina för första gången. Svenskhandboll.se fick en lång intervju med domarparet där de delar med sig av sina förberedelser, förväntningar och tankar kring att vara förebilder och domare på den internationella scenen.
 • Projektkoordinator driver framåtriktad utveckling för svensk handboll

  Inom svensk handboll pågår en ständig strävan mot förbättring och utveckling. Mycket av arbetet sker bakom kulisserna av engagerade personer som drivs av att utveckla sporten. En av dessa personer är Svenska Handbollförbundets projektkoordinator Toni Johansson som i en intervju med svenskhandboll.se delar med sig av sina tankar och erfarenheter från det senaste årets arbete. Från nulägesanalyser av ungdomslandslag till revideringar av tränarutbildningsmaterial och framtidsstrategier – här berättar han om vägen framåt för svensk handboll.
 • Till helgen är det dags för gymnasie-SM i Jönköping

  Gymnasie-SM avgörs 19-20 maj i Idrottshuset i Jönköping. 50 lag deltar från landets gymnasieskolor som innehar RIG- eller NIU-licenser.
 • Nätverksträff med utbildningsfokus i fysisk träning - anmälan öppen

  Svenska Handbollförbundet bjuder in till en två dagar lång nätverksträff med fokus på utbildning i fysisk träning den 31/10-1/11 i Eskilstuna.
 • USM 2024-2025, anmälan stängd

  Anmälan till USM 2024-2025 är nu stängd. Det är totalt 577 lag som har anmält sig till de sex klasserna i tävlingen som inleds i höst.
 • Årets spelare

  Felix Claar utnämns Årets spelare i svensk handboll för sina insatser under säsongen 2023-2024.
 • Uttagna spelare till sommarens Riksläger

  Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets riksläger är klara. Här hittar du lista på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.
 • Spelarutvecklingsdag för rullstolshandboll

  På söndag 12/5 bjuder HF Mitt in till en Spelarutvecklingsdag för rullstolshandboll i Örebro.
 • Anmälan till tjejläger i parahandboll

  Du som är tjej, minst 7 år och som spelar parahandboll kan nu anmäla dig till Svenska Handbollförbundets handbollsläger.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-08-09

Författare:

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration