Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Kvartsfinalklart efter SHE:s slutomgång

De tre topplagen i SHE vann sina matcher i seriens slutomgång. Därmed slutade Höörs HK H 65 tvåa bakom seriesuveränen IK Sävehof. Önnereds HK krönte sitt seriespel med en tredjeplats. I botten tog jumbon BK Heid säsongens första poäng då IF Hallby HK besegrades.

I och med onsdagskvällens resultat och sluttabell i SHE kan även kvartsfinalparen presenteras.

  • Kvartsfinal 1: IK Sävehof - Kungälvs HK
  • Kvartsfinal 2: VästeråsIrsta HF - Skuru IK
  • Kvartsfinal 3: Höörs HK H 65 - Skara HF
  • Kvartsfinal 4: Önnereds HK - Skövde HF

Vinnarna i kvatsfinal 1 och 2 möts i den ena semifinalen medan vinnarna i kvartsfinal 3 och 4 möts i den andra. Det semifinallag som har högst serieplacering kommer att ha fördel av eventuell femte match på hemmaplan.

Publicerad: 2023-03-22

Senast uppdaterad: 2023-03-23

Författare: Adam Engström

Intressant? Dela gärna!